logo atletiekvereniging veteranen nederland

Volg ons op:

facebook icon

Word lid!

Nieuwe datum NK Masters: 3-4 oktober 2020

Nieuwe datum NK Masters:  3-4 oktober 2020

Ondanks het Coronavirus gaan we dit jaar toch een NK masters organiseren! Samen met de Gemeente Hengelo, stichting FBK-Games en atletiekvereniging MPM Hengelo zullen we de NK Masters organiseren op 3 en 4 oktober 2020 in het FBK stadion in Hengelo.
Helaas kunnen niet alle onderdelen plaatsvinden op deze twee dagen, maar gelukkig zijn er wel andere datums gevonden voor de afgevallen onderdelen. Het kogelslingeren zal plaatsvinden op 24 oktober bij AV Edam in Edam tijdens de NK Werkvijfkamp en de 3000m/5000m snelwandelen vinden plaats op 18 oktober bij Olympus'70 in Naaldwijk.

Inschrijven voor de andere onderdelen kan tot en met 20 september 2020 | 23:59. Het definitieve tijdschema van de wedstrijd zal dan uiterlijk 28 september bekend worden gemaakt op de website van de NK Masters (http://nkmasters.nl/). Op deze website kunt u ook de wedstrijdbepalingen vinden.
Het FBK-stadion, dat zelf al 64 jaar bestaat, is in 2020 voor het eerst het decor voor de NK Masters. Onder leiding van de ervaren vrijwilligers van MPM zal Hengelo de plek zijn waar de Masters van Nederland zullen strijden om de medailles. Met de expertise van de FBK-Games en het netwerk van Hengelo Promotie gaan wij ervoor een mooi evenement neer te zetten. Wij willen hiermee Hengelo als atletiekstad op de kaart zetten, maar voornamelijk de deelnemers, hun begeleiding en hun supporters een mooie ervaring meegeven. Het evenement is voor 2020 en 2021 toegewezen aan Hengelo en we hebben er zin in. We hopen dat veel Nederlandse Masters de weg naar Hengelo weten te vinden om daar te genieten van een mooi NK, met veel mooie prestaties.
Organisatie NK masters 2020