logo atletiekvereniging veteranen nederland

Volg ons op:

facebook icon

Word lid!

Geen 35e Bredase Singelloop in 2021

In een speciaal ingelaste vergadering naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet in verband met het coronavirus heeft het bestuur van stichting ‘De Bredase Singelloop’ besloten dat de 35e editie van de AMGEN Singelloop Breda op 3 oktober aanstaande niet door zal gaan.

Ook geen Alternatieve Singelloop
Ook komt er geen herhaling van de alternatieve editie in 2021. “Vorig jaar konden we Breda verrassen met een vernieuwend element in de vorm van de Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken met de Experience App. De deelnemers liepen met deze app vanaf hun eigen voordeur, hun eigen afstand. Onder het motto ‘Niet massaal samen, maar samen massaal!’ werd door bijna 4.000 deelnemers over de gehele wereld meegelopen. Voor dit jaar kunnen we als vrijwilligersorganisatie helaas geen nieuwe truc meer uit de hoge hoed toveren.” verzucht Kitslaar teleurgesteld.

Lustrum-editie verschuift naar 2022
Ondanks de teleurstelling binnen het bestuur gaat de focus al weer richting volgend jaar. “Drie keer scheepsrecht: de 35e editie van de AMGEN Singelloop Breda wordt dus verschoven naar zondag 2 oktober 2022.” voegt voorzitter Butz toe. “We zagen dit jaar een enorme stijging in het aantal inschrijvingen ten opzichte van de recordjaar 2018. Uiteraard is iedereen weer van harte welkom in 2022. We gaan dan voor een spectaculaire jubileum-editie. De inschrijvingen worden geopend op 1 mei aanstaande!”