logo atletiekvereniging veteranen nederland

Volg ons op:

facebook icon

Word lid!

avVN nieuws nummer 4

avVN nieuws nummer 4

Omdat het aanbod van wedstrijden erg klein is, zal de uitgave van nummer 4 nog wel even op zich laten wachten. De kans is groot dat er besloten wordt om is 2020 alleen nog een vierde editie te laten verschijnen. Deze zal dan medio november uitkomen.
Gebruikelijk is om u in het nummer van oktober te informeren over het incasseren van de contributie voor het komende kalenderjaar. Om straks teleurstellingen te voorkomen herinner ik u eraan dat ca. 10 november 2020 er voldoende saldo op uw bank- en/of girorekening staat om de automatische incasso van de contributie succesvol te laten realiseren. Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 november te hebben plaatsgevonden bij de ledenadministratie

(zie colofon clubblad en/of op www.avvn.net )
Toon Verkerk

Gebruikelijk is om u in het nummer van oktober te informeren over het incasseren van de contributie voor het komende kalenderjaar. Om straks teleurstellingen te voorkomen herinner ik u eraan dat ca. 10 november 2020 er voldoende saldo op uw bank- en/of girorekening staat om de automatische incasso van de contributie succesvol te laten realiseren. Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 november te hebben plaatsgevonden bij de ledenadministratie (zie colofon clubblad en/of op www.avvn.net )
Toon Verkerk