logo atletiekvereniging veteranen nederland

Volg ons op:

facebook icon

Word lid!

avVN kilometer-teller 2020

dezeteller

==>> Uitslag kilometerteller 2019

==> Kilometerteller top 300

Helaas mochten er vanaf 24 maart door de “Coronamaatregelen” geen hardloopwedstrijden meer worden georganiseerd. Inmiddels zijn de regels wat betreft het organiseren van wedstrijden verder versoepeld en langzamerhand verschijnen en weer wedstrijden, zeker de kleinschalige, op de hardloopkalender.
Ook van de virtuele lopen is en wordt veel gebruik gemaakt door onze deelnemers. Ik heb daarom besloten dat:
Per 1 juli deelname aan alle loopevenementen kan worden meegeteld voor de kilometer-teller tot en met 31 december 2020.
Wat betreft de gebruikelijke wedstrijden gelden natuurlijk de regels zoals ze in het bekende “kilometer- teller-boekje” beschreven staan.
Wat betreft de virtuele wedstrijden is het nog steeds belangrijk om het bewijs van inschrijving en het bewijs van deelname (via een uitslag, Strava, Garminconnect e.d.) in te dienen.

Om straks aan het einde van dit loopjaar misverstanden te voorkomen, vermeld ik dat gelopen kilometers in de periode 24 maart tot en met 30 juni 2020 (buiten de ingediende virtuele kilometers) NIET meegeteld worden.
Aan het eind van het jaar zijn de deelnemers inmiddels gewend om het boekje ter controle op te sturen. Vanaf 2020 moeten de boekjes gestuurd worden naar Toon Verkerk, Tolhuis 6106, 6537 TH Nijmegen. Verzoek om aan het einde van het jaar (vanaf half november) bij het bestellen van het nieuwe boekje je naam, adres en je email-adres te vermelden!
Wanneer je het boekje instuurt graag gelijk het verschuldigde bedrag overmaken!
Losse verkoop van het boekje € 3,00 (via Toon Verkerk) Verzenden van het boekje € 4,50. overmaken naar: NL 15 RABO 0343000806 t.n.v. MJP Verboord, Waterpoort 1, 5256 AX Heusden.

Heeft u op- of aanmerkingen m.b.t. de kilometer-teller neem contact op met: Toon Verkerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-50266333

Veel succes met de kilometers! Toon Verkerk

Related Articles