Ranglijsten avVN 2018

ranglijstgrafiekOok in 2018 zullen we weer een klassement opstellen van de loopresultaten van onze leden. Deelnemers aan de ranglijsten hoeven niet alle afstanden te lopen, maar kunnen zich ook concentreren op bijvoorbeeld alleen de 5 kilometer. Voor het “Overall” klassement, waarbij de tijden van de 5 km, 10 km, 10 Em, 15 km en Halve Marathon worden opgeteld, blijft de opzet ongewijzigd. Daarnaast blijft ook het Marathon klassement gehandhaafd. Voor de afzonderlijke klassementen tot en met de Halve Marathon ontvangen de nummers 1 een oorkonde. Voor het Overall klassement ontvangt de winnaar een standaard/medaille en de nummers 1, 2 en 3 een oorkonde. De winnaar van het Marathon klassement ontvangt een medaille en de nummers 1, 2 en 3 een oorkonde. Op onze site worden de uitslagen per afstand overzichtelijk bijgehouden en in het februarinummer 2019 van het clubblad wordt er een uitslagenlijst gepubliceerd van alle afstanden. Onze leden zullen zelf de uitslagen moeten melden aan de organisatie. Het is dus niet zo dat de organisatie uw resultaten op het internet gaat opzoeken (hooguit ter controle van uw opgave). Deze laatste voorwaarde is opgesteld, omdat de organisatie via uitslagen.nl wel veel, maar niet alle uitslagen kan vinden.

Voor het doorgeven van de uitslagen zijn de volgende regels:
- er is 1 emailadres hiervoor beschikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- de uitslagen gelopen in het eerste half jaar dienen vóór 15 juli 2017 gemeld te zijn. Geef dus tijdig uw uitslagen door.
- uitslagen gelopen in de maanden juli, augustus, september, oktober en november dienen vóór de 15e van de volgende maand gemeld te zijn.
- uitslagen gelopen in de maand december dienen vóór 7 januari 2018 gemeld te zijn.
- bij de uitslagen dient u te vermelden: Naam en geboortedatum, datum loop, naam loop, waar gelopen (plaatsnaam), afstand en tijd.
Door de hierboven vermelde regels hopen we op een spannende en eerlijke strijd en hopen wij u ook tijdig te informeren over de eindstanden (In het 1e nummer van de volgende jaargang).
Tijdens de komende jaarvergadering van 11 maart 2017 staat het onderwerp “Ranglijsten” op de agenda. Mogelijk dat n.a.v. voorstellen van onze leden er nog aanpassingen gemaakt gaan worden in de regels. Mocht u dus voorstellen hebben om de opzet te wijzigen/verbeteren laat dit dan weten tijdens de vergadering en/of mail mij alvast hierover, zeker wanneer u niet aanwezig kunt zijn tijdens de jaarvergadering. In de komende clubbladen zullen wij de regels onder uw aandacht blijven brengen.
Wij hopen op een grote deelname.
Harrie Stempher