avVN kilometer-teller

avVN kilometer-teller

Vanaf 1 januari 2019 kunnen de boekjes teruggestuurd worden voor registratie en/of herinnering. Prijsuitreiking zal in maart 2019 plaatsvinden, voorafgaand aan de Vlinderloop om 10.30 uur in de kantine van Korfbalvereniging Victum aan de Hefbrug te Houten.
Graag bij het bestellen van het nieuwe boekje je naam, adres en je email-adres vermelden!
Wanneer je het boekje instuurt graag gelijk het verschuldigde bedrag overmaken!
Een nieuw loopjaar gaat binnenkort beginnen, dus nieuwe kansen om mee te doen aan de kilometer-teller.
Losse verkoop van het boekje 3 euro (via Johan van Santen of Harrie Stempher) Verzenden van het boekje € 4,50.
De top 100 en/of 300 aller tijden kunnen op verzoek digitaal GRATIS worden toegezonden. (per email) Voor de papieren versie brengen we kosten in rekening.
Heeft u op- of aanmerkingen m.b.t. de kilometer-teller neem contact op met:
Harrie Stempher: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41555509
Veel succes met de kilometers!

Ranglijsten avVN 2018

ranglijstgrafiekOok in 2018 zullen we weer een klassement opstellen van de loopresultaten van onze leden. Deelnemers aan de ranglijsten hoeven niet alle afstanden te lopen, maar kunnen zich ook concentreren op bijvoorbeeld alleen de 5 kilometer. Voor het “Overall” klassement, waarbij de tijden van de 5 km, 10 km, 10 Em, 15 km en Halve Marathon worden opgeteld, blijft de opzet ongewijzigd. Daarnaast blijft ook het Marathon klassement gehandhaafd. Voor de afzonderlijke klassementen tot en met de Halve Marathon ontvangen de nummers 1 een oorkonde. Voor het Overall klassement ontvangt de winnaar een standaard/medaille en de nummers 1, 2 en 3 een oorkonde. De winnaar van het Marathon klassement ontvangt een medaille en de nummers 1, 2 en 3 een oorkonde. Op onze site worden de uitslagen per afstand overzichtelijk bijgehouden en in het februarinummer 2019 van het clubblad wordt er een uitslagenlijst gepubliceerd van alle afstanden. Onze leden zullen zelf de uitslagen moeten melden aan de organisatie. Het is dus niet zo dat de organisatie uw resultaten op het internet gaat opzoeken (hooguit ter controle van uw opgave). Deze laatste voorwaarde is opgesteld, omdat de organisatie via uitslagen.nl wel veel, maar niet alle uitslagen kan vinden.

Activiteiten waar avVN bij betrokken is

Activiteiten waar avVN bij betrokken is
Geheel     2018 De beste avVNer op de diverse afstanden (Ranglijsten) www.avvn.net
 Geheel 2018  Kilometerteller.  www.avvn.net
13 april 2019 Prijswinnaarsloop in Houten www.loopgroephouten.nl
13 april 2019 Jaarvergadering avVN in Utrecht www.avvn.net

Voor meer informatie of vragen over diverse evenementen kunt u altijd contact opnemen met een bestuurslid.
Voor baanactiviteiten kunt u contact opnemen met Toon Verkerk.
Contactgegevens zijn te vinden in ons clubblad en via onze website www.avvn.net