avVN kilometer-teller

avVN kilometer-teller

De afgelopen weken zijn er ongeveer 50 boekjes terugge- stuurd voor registratie en/of herinnering. Prijsuitreiking zal op zaterdag 13 april 2019 plaatsvinden, voorafgaand aan de Vlinderloop om 10.30 uur in de kantine van Korfbalvereni- ging VictumaandeHefbrugteHouten.
Bij het ter perse gaan van het clubblad waren een vijftal medewerkers de kilometers van de deelnemers aan het controleren en optellen. Verzoek om aan het einde van het jaar(vanafhalfnovember) bijhetbestellenvanhetnieuwe boekje je naam, adres en je email-adres te vermelden! Wanneer je het boekje instuurt graag gelijk het verschul- digde bedrag overmaken!
Een nieuw loopjaar is begonnen, dus nieuwe kansen om mee te doen aan de kilometer-teller. Losse verkoop van het boekje 3 euro (via Harrie Stempher) Verzenden van het boekje € 4,50. Heeft u op- of aanmerkingen m.b.t. de kilometer-teller neem contact op met:
Harrie Stempher: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41555509 Veel succes met de kilometers!

Loopevenementen Loopgroep 2000

Loopevenementen Loopgroep 2000

gezellig en goed georganiseerd

an de loopevenementen van Loopgroep2000 doe je ge- woon mee was de reactie van de winnaar van de Zanden- plasloop in Nunspeet en de Koude Polderloop in Nijkerk, Maarten van Zetten.
Het zijn goed georganiseerde lopen, vaak gecerti ceerd, met aandacht voor detail en veelal gericht op strijd in alle leeftijdsklassen. Ook de recreant kan bij deze lopen zijn loopdoel behalen.
Te beginnen op zaterdag 26 januari de Tol trailrun over 7,5 en 15 km met een prachtige route door het bosgebied Wil- lemsbos en het Hulshorsterzand.
Op zaterdag 30 maart volgt de halve marathon van Nun- speet met naast de halve marathon een 5 en 10 km en wat jeugdlopen. Het parcours van de halve marathon gaat gro- tendeels over het parcours van de Zandenplasloop.
De Wallenloop in Elburg is aan zijn 50 ste editie toe op zaterdag 27 april in en rond het stadje Elburg waar na de jeugdlopen de 5 en 10 km lopers hun koningsdag sportief beginnen

Activiteiten waar avVN bij betrokken is

Activiteiten waar avVN bij betrokken is
Geheel 2019 De beste avVNer op de diverse afstanden (Ranglijsten) www.avvn.net
 Geheel 2019  Kilometerteller.  www.avvn.net
6 oktober 2019 Wallenloop in Heusden www.inion.nl

Voor meer informatie of vragen over diverse evenementen kunt u altijd contact opnemen met een bestuurslid.
Voor baanactiviteiten kunt u contact opnemen met Toon Verkerk.
Contactgegevens zijn te vinden in ons clubblad en via onze website www.avvn.net