Activiteiten waar avVN bij betrokken is

Activiteiten waar avVN bij betrokken is
Geheel     2017 De beste avVNer op de diverse afstanden (Ranglijsten) www.avvn.net
    www.inion.nl

Voor meer informatie of vragen over diverse evenementen kunt u altijd contact opnemen met een bestuurslid.
Voor baanactiviteiten kunt u contact opnemen met Gijs Knoppert.
Contactgegevens zijn te vinden in ons clubblad en via onze website www.avvn.net

Ranglijsten avVN 2017

ranglijstgrafiekOok in 2017 zullen we weer een klassement opstellen van de loopresultaten van onze leden. Deelnemers aan de ranglijsten hoeven niet alle afstanden te lopen, maar kunnen zich ook concentreren op bijvoorbeeld alleen de 5 kilometer. Voor het “Overall” klassement, waarbij de tijden van de 5 km, 10 km, 10 Em, 15 km en Halve Marathon worden opgeteld, blijft de opzet ongewijzigd. Daarnaast blijft ook het Marathon klassement gehandhaafd. Voor de afzonderlijke klassementen tot en met de Halve Marathon ontvangen de nummers 1 een oorkonde. Voor het Overall klassement ontvangt de winnaar een standaard/medaille en de nummers 1, 2 en 3 een oorkonde. De winnaar van het Marathon klassement ontvangt een medaille en de nummers 1, 2 en 3 een oorkonde. Op onze site worden de uitslagen per afstand overzichtelijk bijgehouden en in het februarinummer 2018 van het clubblad wordt er een uitslagenlijst gepubliceerd van alle afstanden. Onze leden zullen zelf de uitslagen moeten melden aan de organisatie. Het is dus niet zo dat de organisatie uw resultaten op het internet gaat opzoeken (hooguit ter controle van uw opgave). Deze laatste voorwaarde is opgesteld, omdat de organisatie via uitslagen.nl wel veel, maar niet alle uitslagen kan vinden.

avVN kilometer-teller

avVN kilometer-teller

Een nieuw loopjaar is begonnen, dus nieuwe kansen om mee te doen aan de kilometer-teller.
Losse verkoop van het boekje is 3 euro (via Johan van Santen, Cor Terlouw of Harrie Stempher). Verzenden van het boekje €4,50. (3 euro + 1.50 euro)
Heeft u op- of aanmerkingen m.b.t. de kilometer-teller, neem contact op met

Harrie stempher:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41555509